Päivitimme strategiaa ja uudistimme visuaalista ilmettämme

Asennusliike Lahtinen on Suomen johtava polttonesteiden varastointi- ja jakeluratkaisuiden toimittaja. Tarjoamme laadukkaita, kestäviä ja asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä kokonaisuuksia jakeluasemarakentamiseen tai teollisuuden käyttöön. Hyödynnämme alan uusinta teknologiaa ja vuosikymmenien aikana kokemusten kautta kehitettyjä, hyviä toimintatapoja.

Toimintamme on alkanut vuonna 1978 perheyrityksenä ja sama arvopohja on vahvana toiminnassa mukana edelleen. Laatu, luotettavuus, jatkuvuus ja hyvä yhteistyö ovat toimintamme keskiössä olevia arvoja. Alan kokeneiden konkareiden rinnalle on tullut uusia voimia ja tuoretta näkemystä jatkamaan vahvaa perintöä. Jalkamme ovat tukevasti maassa ja katseemme on suunnattu määrätietoisesti tulevaisuuteen: intohimoisesti kehitämme tuttuja tuotteita ja palveluita jatkuvasti paremmiksi.

Tuotevalikoimaa on laajennettu uusilla tuotteilla: nyt saatavilla on mm. digitaalinen OPW-pinnanmittausjärjestelmä sekä rakenteeltaan edistyksellisiä OPW-pistooleita ja liittimiä. Huomioimme tuotteissamme korkean laadun lisäksi kestävyyttä monella tavalla: ratkaisut rakennetaan pitkäikäisiksi ja muokkautuviksi erilaisiin muuttuviin tarpeisiin. Lisäksi materiaaleissa ja rakenteissa huomioidaan uudelleen käytettävyys, ympäristöystävällisyys, kierrätettävyys ja turvallisuus.

Olemme nostaneet asiakkaan tarpeet strategiassamme keskiöön. Tarjoamme asemarakentamisen palveluita yritysasiakkaillemme helposti ja luotettavasti avaimet käteen -toimituksina. Hoidamme asiakkaamme puolesta tarvittaessa koko urakointiprosessin suunnittelusta ja lupa-asioista aina asennukseen ja kohteen ympäristön viimeistelyyn. Räätälöimme jokaisen projektin asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaiseksi – saatavilla on myös osatoimituksia. Toimitamme polttonesteiden ja kaasujen varastointi- ja jakeluratkaisuja teollisuudenkin tarpeisiin. Otamme huomioon kaikissa ratkaisuissamme tulevaisuuden kehitys- ja muutostarpeita sekä mahdollisimman pitkän ja tarkoituksenmukaisen elinkaaren.

Uuden suunnan kirkastaminen konkretisoituu uuden visuaalisen ilmeen myötä. Ilmeessä säilyvät tutut elementit, jotka ovat nyt saaneet uudistetut, modernimmat muodot. Visuaalinen ilme koostuu päivitetystä tunnuksesta ja tyylitellyistä L-elementeistä, joista voi modulaarisesti koota erilaisia kokonaisuuksia. Yleisilme säilyy tutusti sinisenä mutta sinisen sävyt ovat kirkastettu ja raikastettu. Kuvamaailmassa tuodaan aiempaa enemmän esiin käytännön toimintaa sekä tuote- ja palveluvalikoimaa. Uusi ilme viestii luotettavuudesta, energisyydestä, vahvasta osaamisesta ja edelläkävijyydestä. Se näkyy ensimmäisenä uudistetulla nettisivullamme ja vuoden 2020 aikana se tulee porrastetusti näkymään kaikessa materiaaleissamme.

Haluatko kuulla lisää toiminnastamme ja tavoitteistamme? Ota yhteyttä ja kerro lisää yrityksesi tarpeista.

 

Asennusliike Lahtisen uuden ilmeen mukainen auto näyttää tältä.

© 2023 Asennusliike Lahtinen Oy. All rights reserved.