PALVELUT

Meiltä jakeluasema, teollisuus- ja sähkölatausratkaisut avaimet käteen -toimituksena tai kumppaneidemme tarpeisiin räätälöityinä palveluina. Yksittäisiä osioita on saatavilla alan toimijoille myös erikseen. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

SUUNNITTELU

Suunnitteluprosessi kattaa kaikki vaadittavat suunnitelmat ja tarvittavien lupa-asiakirjojen laadinnan. Hoidamme tarpeen mukaan myös lupaprosessit tilaajan puolesta.

TUOTANTO

Valmistamme ja maahantuomme erilaisia tuotteita jakeluasema-ympäristöihin sekä teollisuuteen. AL-tuoteperheeseen kuuluvat esimerkiksi CE-merkityt teräsrakenteet (katokset), katosten ja liikepaikkamerkkien CE-merkityt betoniperustukset, säiliöt, säiliön asennuksessa tarvittavat tuotteet, hoitokuilut, mittarikorokkeet, laitetilat ja HDPE-muovit.

ASENNUS

Kokeneet ja asiantuntevat asennustiimimme hoitavat tehokkaasti jakeluasemien asennukset koko Suomen alueella. Asennukset sisältävät seuraavia osioita: maanrakennus, säiliöiden asennus, viemäröinti, HDPE-kalvotus, polttonesteputkitus, sähkötyöt, mittarikatos asennus ja laiteasennukset.

HUOLTO JA YLLÄPITO

Huolehdimme jakeluaseman huolto ja ylläpitopalvelusta kattavasti ja luotettavasti. Teemme tarpeidesi mukaan yksittäisiä huoltotöitä tai hoidamme toimenpiteen kokonaisvaltaisesti tilaajan kanssa sovitun huoltosopimuksen mukaisesti.

Huolto- ja ylläpidosta voidaan sopia seuraaville osa-alueille: jakelumittarit, maksuautomaatit, pinnanmittauslaitteet, ympäristönvalvontalaitteet, muut jakeluaseman laitteet ja varusteet.
Huollamme myös sähkölatauspisteiden laitteistoja.

SÄHKÖLATAUSPISTEET

Tarjoamme urakointia ja ratkaisuja sähköisen liikkuvuuden tarpeisiin. Olemme latauslaitteiden valmistajista riippumaton toimija, pystymme toimittamaan laaja-alaisesti järjestelmiä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Meiltä saa myös sähkölatauspisteissä tarvittavia betoniperustuksia ja -elementtejä.

PURKU- JA SANEERAUSTYÖT

Toiminnan päättyessä huolehdimme kohteen maaperän saneeraustoimenpiteistä, purusta ja PIMA-töistä. Kaikki uusiokäyttöön soveltuvat osat hyötykäytetään ja muut osat kierrätetään jätetyypin mukaisesti kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

© 2023 Asennusliike Lahtinen Oy. All rights reserved.