Uutiset

Työnjohtaja

5.8.2019

Arto Sarèn jatkaa Asennusliike Lahtisen palveluksessa 5.8.2019 alkaen ja tuo lisää vahvuutta työnjohtoon.

TIEDOTE 26.4.2019

Asennusliike Lahtinen laajentaa polttonestejärjestelmien asennus- ja huoltoliiketoimintaa

Asennusliike Lahtinen Oy on 26.4.2019 ostanut koko Suomen Huoltamolaitteet Oy:n osakekannan. Vuonna 1979 perustettu Suomen Huoltamolaitteet Oy asentaa ja huoltaa jakelumittarit sekä rakentaa jakeluasemat koko Suomen alueella. Suomen Huoltamolaitteiden liikevaihto viime tilikaudella oli 1,3 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 6 henkilöä. Suomen Huoltamolaitteiden toimitusjohtaja Mika Hakkarainen toimii jatkossa Asennusliike Lahtinen Oy:lla laitepäällikkönä ja hänestä tulee kaupan myötä yhtiön osakas.

Suomen Huoltamolaitteet täydentää Asennusliike Lahtisen palvelutarjoamaa etenkin polttonestejärjestelmien laiteasennus- ja huoltoliiketoiminnassa, sekä vahvistaa yhtiön asemaa Suomen johtavana jakeluasemien rakentajana. Konsernin liikevaihto tulee kaupan myötä kasvamaan n. 9,0 miljoonaan euroon.

”Nyt suoritetulla kaupalla vahvistamme yrityksen osaamista ja luomme vahvan pohjan kannattavalle kasvulle. Mikan ja koko Suomen Huoltamolaitteet Oy:n henkilöstön osaaminen on yleisesti tunnustettu ja näin ollen se soveltuukin loistavasti osaksi kehittyvää yritystämme”; toteaa Asennusliike Lahtinen Oy:n toimitusjohtaja Eero-Matti Lehtiniemi.  

 ”Suomen Huoltamolaitteet Oy:n perustajan jäädessä viettämään ansaittuja eläkepäiviä, oli yhdistyminen Asennusliike Lahtinen Oy:n kanssa luontevaa. Molemmilla yrityksillä on pitkä historia alan toimijoina. Odotan jo kovasti, että pääsemme Asennusliike Lahtinen Oy:n kanssa kehittämään sekä kasvattamaan laiteasennus ja -huoltoliiketoimintaa”; kertoo Mika Hakkarainen.

Lisätietoa:

Asennusliike Lahtinen Oy, toimitusjohtaja Eero-Matti Lehtiniemi, puh. 050 5555461

Suomen Huoltamolaitteet Oy, toimitusjohtaja Mika Hakkarainen, puh. 050 3901092

Asennusliike Lahtinen Oy rakentaa polttoaineasemat ympäri Suomea ja Baltian maita avaimet käteen -periaatteella. Lisäksi yhtiö valmistaa ja myy jakeluasemarakentamiseen liittyviä tuotteita sekä maahantuo korkeatasoisia ja kestäviä polttoainesäiliöitä. Asennusliike Lahtisen toimipiste on Tampereella.

Suomen Huoltamolaitteet Oy myy, asentaa ja huoltaa jakelumittarit sekä rakentaa jakeluasemat kokonaisuudessaan. Yhtiö huoltaa ja vastaa myös jakeluasemien kunnossapidoista laitteesta riippuen. Palveluihin kuulu lisäksi polttonestejärjestelmien laiteasennukset ja huollot. Yhtiön toiminta ulottuu Tuusulan Kellokoskelta koko Suomen alueelle.

Uusi työnjohtaja

18.2.2019

Tuomas Paasonen on aloittanut työnjohtajana Asennusliike Lahtinen Oy:n palveluksessa 18.2.2019.

Toivotamme Tuomaksen tervetulleeksi!

Avoimia työtehtäviä

Haemme jatkuvasti osaavia henkilöitä kehittymään alan ammattilaisiksi työmaan työnjohto- sekä asennustehtäviin.

Jos koet, että haluat kehittyä kanssamme jakeluasemarakentamisen alan ammattilaiseksi etkä kaihda matkatyötä, niin lähetä avoin hakemus osoitteeseen al-lahtinen@al-lahtinen.com.

Arvostamme osaamista maanrakennuksesta sekä halua ja kykyä kehittyä työssä.