Vahvistusta kehitysprojektien suunnitteluun ja toteutukseen

Asennusliike Lahtinen on yli 45 henkilöä työllistävä suomalainen yritys, jonka kotipaikka on Tampere. Olemme taustaltamme ja arvoiltamme perheyritys, jossa arvostetaan laatua, luotettavuutta, jatkuvuutta ja hyvää yhteistyötä. Katseemme on vahvasti tulevassa ja kehitämme toimintaamme ja tuotevalikoimaamme jatkuvasti.

Osana toimintamme kehitystä olemme rekrytoineet rakennusinsinööri Jouni Huttusen ja hän on aloittanut Asennusliike Lahtinen Oy:n kehitysinsinöörinä. Jounin toimenkuva koostuu erilaisista organisaation tukitehtävistä sekä kehityshankkeista, joita yrityksessä toteutetaan. Hänen osaamisensa vahvistaa mm. pesuhallikonseptiin liittyvien asiakasprojektien suunnittelua ja läpivientiä. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme Jouni!

Haluatko sinäkin töihin Asennusliike Lahtiselle? Haemme tiimeihimme jatkuvasti uusia asentajia, maanrakennustyöntekijöitä ja muita ammattilaisia. Ota yhteyttä niin kerromme lisää sinulle sopivista avoinna olevista työtehtävistä. Lähetä meille avoin hakemus osoitteeseen al-lahtinen@al-lahtinen.com

 

Rakennusinsinööri Jouni Huttunen vahvistaa Asennusliike Lahtisen kehitysprojektien suunnitteluosaamista ja projektien läpivientiä.

© 2020 Asennusliike Lahtinen Oy. All rights reserved.