Jakelu­asema­rakentaminen Tampereelta käsin koko Suomeen

Avaimet käteen -periaatteella tapahtuva jakeluasemarakentaminen muodostaa yrityksemme toimenkuvan perustan. Toteutamme jakeluasemaurakoinnit ympäri Suomea – ja myös ulkomailla, kuten mm. Baltian alueella – asiakaslähtöisesti ja luotettavasti sisällyttäen urakkaan kaiken aina suunnittelusta viimeistelyyn. Tämä on helppo ja vaivaton ratkaisu asiakkaalle, joka haluaa vain päästä aloittamaan polttoainejakelutoiminnan mahdollisimman mutkattomasti. Tarvittaessa voimme toteuttaa myös tietyn osaurakoinnin projektista.

Valmistamme itse myös tuotteet jakeluasemia varten

Lisäksi valmistamme erilaisia tuotteita jakeluasemien käyttöön. Valikoimamme pitää sisällään esimerkiksi CE-merkityt teräsrakenteet (katokset) ja CE-merkityt betoniperustukset katoksille sekä liikepaikkamerkeille, säiliöt, säiliön asennukseen tarvittavat tuotteet, hoitokuilut, mittarikorokkeet, laitetilat ja HDPE-muovit, sekä paljon muuta kattaen kaikki asemarakentamisen vaiheet

OPW

Toimitamme Suomessa OPW:n tuotteita, kuten Fibreliten hoitokuilut ja komposiittikannet, KPS-polttonesteputket sekä OPW-liittimet, -pistoolit ja -venttiilit.

CGH ja säiliöt

Säiliöosastomme on toimittanut polttonestesäiliöitä jo vuodesta 2001 lähtien. Laadukkaat säiliöt valmistetaan yhdessä Euroopan suurimmista tehtaista. Polttonestesäiliöt ovat normien EN12285-1 ja EN12285-2 mukaisia. Standardisäiliöiden tilavuus asiakkaan tarpeen mukaan aina 100 m³ saakka, suuremmat säiliöt tehdään erikoistoimituksena.

HDPE-muovitus

Toteutamme HDPE-muovikalvoitukset ammattitaidolla vaativiinkin kohteisiin niin huoltoasemaympäristössä kuin muuallakin. Tiedustele palveluistamme lisää!

Teollisuudelle

Säiliötä on tarjolla myös teollisuuden eri käyttötarkoituksiin. Lisäksi toimitamme säiliöitä ja huoltotilojen komposiittikansistoja teollisuuden tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kun jakeluasemarakentaminen on ajankohtaista, Tampereella sijaitseva Asennusliike Lahtinen Oy on valmiina palvelemaan. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää, tai kerro suoraan kuinka voisimme palvella juuri sinua!